Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” është kërcënuar me bombë mesditen e së mërkurës.

Rastin e ka konfirmuar për Reporteri, zëdhënësja e aeroportit, Valentina Gara.

E njëjta ka bërë të ditur se kanë pranuar një kërcënim me bombë, dhe se tashmë personeli dhe udhëtarët janë evakuuar.

“Konfirmojmë se kemi pranuar një kërcënim me bombë. Udhëtarët dhe personeli janë evakuuar dhe janë të sigurt. Ekipet e involvuara në planin emergjent janë të angazhuar në kryerjen e detyrave te tyre”, tha Gara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *