Në Gjykatën Speciale sot do të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Pjetër Shala.

Ish-pjesëtari i UÇK-së u arrestua më 16 mars 2021 nga autoritetet belge dhe u transferua në Hagë më 15 prill të atij viti, në bazë të një kërkese për bashkëpunim në zbatimin e fletë-arrestit dhe urdhrit për transferim të lëshuar nga Gjykata Speciale.

Vetura bëhet “llom” nga një aksident i rëndë trafiku, i aksidentuari ka një mesazh për shoferët
Kjo seancë pritet të nis në ora 09:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *