Kosova

Jasharaj: Me të gjitha metodat do ta kundërshtojmë testimin e mësimdhënësve

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), do ta kundërshtojnë me të gjitha metodat testimin e mundshëm me shkrim për mësimdhënësit në...

Bihet dakord mbi deklaratën për të pagjeturit e luftës, për takimin e ardhshëm Kurti – Vuçiç

Kryengociatorët e Kosovës dhe Serbisë, diskutuan një deklaratë për të pagjeturit, njohjen reciproke të diplomave, mospengimin e anëtarësimit të Kosovës në organizatat ndërkombëtare, Asociacionin,...

Kurti sot u përgjigjet deputetëve për punën dyvjeçare

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë të re plenare. Në rend dite në këtë seancë është edhe shqyrtimi i propozim-rezolutës për punën...

Para trupit gjykues, Jakup Krasniqi ka tri lutje

Në fund të fjalës së tij përpara trupit gjykues, ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi, iu drejtua trupit me tri lutje. Krasniqi tha se lutja e...

Anulohet gjykimi ndaj ish-ministres Hoxha

Për shkak se kryetari i trupit gjykues, gjykatësi Arben Hoti, ishte i angazhuar në një trajnim, është anuluar seanca e së mërkurës, në rastin...

Nisja e gjykimit në Hagë – gjithçka që ndodhi brenda tri ditësh

Dita e nisjes së gjykimit për “Gjarprin”, “Lulin”, “Naimin” e “10-shin” nisi në mëngjesin e 3 prillit. I pari që u deklarua edhe një herë...