Publicisti Veton Surroi ka komentuar takimin e sotëm në Ohër. Sipas tij, negociatat ndërmjet Kosovës dhe Serbisë kanë të bëjnë me gjetjen e një rruge për t’i dhënë fund konfliktit.

“Një informacion kontekstual mbi luftën/negociatat: më shumë civilë (10.000 prej të cilëve 1.000 fëmijë) u vranë në Kosovë sesa në Ukrainë për 1 vit luftë. Negociatat e Kosovës dhe Serbisë në Ohër kanë të bëjnë me gjetjen e një rruge për t’i dhënë fund konfliktit, 24 vjet më pas. Vështirë!”, ka shkruar Surroi në Twitter.
https://twitter.com/VSurroi?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1636838193512304643%7Ctwgr%5E1ecb8ea917b93675c77a23b90123cf8c3f0f46c0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Fsurroi-negociatat-e-kosoves-e-serbise-ne-oher-kane-te-bejne-gjetjen-e-nje-rruge-per-ti-dhene-fund-konfliktit%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *