Dalin në terren ekipet e Kerkim-Shpëtimit të FSK-së për gjetjen e 29-vjeçarit serb – Ora Info


Ekipet e Kerkim-Shpëtimit të FSK-së në terren për gjetjen e 29-vjeçarit serb.

Ekipet e Kërkim Shpëtimit të Gardës Kombëtare në koordinim me Policinë e Kosovës dhe autoritetet lokale të komunës së Shtërpcës, për gjetjen e 29-vjeçarit me nacionalitet serb.

FSK njofton se është angazhuar në këtë proces me kërkesën e Qendrës së Situatave të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

FSK informon se “kanë filluar operacionin e kërkimit të të riut 29-vjeçar i nacionalitet serb nga fshati Biti e Epërme”.

Share post: