Marrëdhënie poshtë jorganit mes Kiarës dhe Luizit? Dy ish-banorët tregojnë çfarë panë

Marrëdhënie poshtë jorganit mes Kiarës dhe Luizit? Dy ish-banorët tregojnë çfarë panë

A kanë kryer marrëdhënie Luizi dhe Kiara, nën jorgan…? Kjo është pyetja që i ka trazuar të gjithë ditët e fundit pas pamjeve që janë publikuar nga momentet intime të çiftit.

Për këtë janë pyetur sot në “Fan club”, edhe Lorenci e Gerti, të cilët dolën dje nga shtëpia. Sipas Lorencit mes Luizit dhe Kiarës nuk ka patur marrëdhënie.
“Jo, jo, isha në dhomë unë, dëgjoja muhabet. Aty mendon se mund të bësh diçka deri në momentin që sheh kamerën”, tha Lorenci.

Share post: