Sot ka nisur gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë në mesin e tyre edhe ndaj Jakup Krasniqit.

Pas nisjes së gjykimit vajza e tij, Gresa Jakupi ia ka kushtuar disa rrjeshta babait të saj.

Ajo shkroi “Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravaten me shqiponja që me aq krenari i mban gjithmonë. Jetofsh gjatë, dashnia ime”, teksa uron babai dhe shokët e tij të dalin faqebardhë.

“Dalshi faqebardhë Çlirimtarë e bashkë me ju faqebardhë dalt dhe lufta e lavdishme e UÇK-se!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *