Familjarët e Thaçit dhe Veselit i prijnë Marshit për Drejtësi.

Familjet e dy prej ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçit e Kadri Veselit, janë parë t’i prijnë Marshit të sotëm për Drejtësi.

Bashkëshortja e ish-presidentit Thaçi, Lumnija bashkë me djalin e tyre Endritin, janë parë pranë bashkëshortes së ish-kryeparlamentarit Veseli, Violetës, dhe vajzës së tyre Ritës, duke marshuar drejt shesheve në kryeqyetet.

Krah tyre shihet edhe kreu i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi i shoqëruar edhe nga bashkëshortja e tij, Meliza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *