Kastrati për propozimin evropian: Nuk besoj që në VV do të ketë kundërshtime

Zyrtari i PSD-së, Qëndron Kastrati nuk beson që në VV dikush mund ta kundërshtojë propozimin franko-gjerman, ku hyn edhe Asociacioni.

Kastrati në emisionin ‘dPt te Fidani’ thotë se në VV nuk ka demokraci dhe mendim ndryshe.

“Në VV ka vetëm një njeri, ka të drejtohet ai. Për mu VV nuk ka demokraci apo mendim ndryshe.

Nuk besoj që ka me pas kundërshtim. Ata deputetë që pernime kanë pas një integritet dhe mendim ndryshe vec ka ndodh një përplase Po flas për Humollin”, tha ai.

Share post: