Zhduket një person në Vushtri, policia nis hetime

Një person në Vushtrri është zhdukur më datën 20 shkurt.

Vëllai i tij e ka paraqitur rastin në Policinë të Kosovës.

Policia në Gjakovë “ndëshkon” pesë shoferë, gjobitë me para dhe marrje të patent shoferëve
“Fsh. Begaj, Vushtrri 21.02.2023 – 09:50. Ankuesi mashkull kosovar njofton me datën 20.02.2023 rreth orës 12:00 ka dalë nga shtëpia vëllai i tij, i cili është me aftësi të kufizuara dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij, rasti vazhdon te hetohet”, thuhet në raportin e Policisë.

Share post: