Një nxënës është dhunuar nga edukatorja në kopshtin “Nina” në Mitrovicë.

Rastin në polici e ka njoftuar nëna e fëmijës dhe edukatorja është intervistuar nga prokuroria.

Rastin e ka konfirmuar edhe stafi i kopshtit, të cilët kanë njoftuar se edukatorja është larguar nga puna. Sipas stafit të kopshtit rasti ka ndodhur ditën djeshme.

Në komunikatën e institucionit thuhet se edukatorja e ka goditur me një shuplakë në fytyrë fëmijën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *