23/02/2024

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, njofton se rruga deri në pikën kufitare në Kullë është e hapur.

Durmishi thotë se kompanitë e mirëmbajtjes janë vazhdimisht në terren dhe rruga deri në vendkalimin kufitar është e pastruar nga bora dhe e lirë për qarkullim të automjeteve

Njoftimi i tij i plotë:

Rruga deri në pikën kufitare në Kullë është e hapur.

Disa lajme që po qarkullojnë se është mbyllur pika kufitare në Kullë për shkak të borës së madhe, nuk kanë të bëjnë për rrugën në territorin e Kosovës.

Kompanitë e mirëmbajtjes janë vazhdimisht në terren dhe rruga deri në vendkalimin kufitar është e pastruar nga bora dhe e lirë për qarkullim të automjeteve.10161016759289524