17/07/2024


Shpallen rezultatet, sa asamblistë morën VV e PDK në Zveçan e Leposaviq.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare për zgjedhjet që u mbajtën më 23 prill për kuvendet komunale në Leposaviq dhe Zveçan.

Leposaviq:

VV: 85 vota, 77,3 për qind- 15 ulëse

PDK: 21 vota, 19,1 për qind – 2 ulëse

Partia Kosovskih Srba: 4 vota, 3,6 për qind- 2 ulëse

Zveçan:

PDK: 98 vota, 60,1 për qind- 11 ulëse

VV: 65 vota, 39,9 për qind- 8 ulëse.