22/02/2024

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në rrjetet sociale foto nga Piramida në Tiranë. Kreu i qeverisë thotë se së Piramida do të jetë qendra më e madhe e teknologjisë dixhitale në Ballkan.

“Piramida, së shpejti qendra më e madhe e teknologjisë digjitale në Ballkan”, shprehet Rama.

Piramida e Tiranës do të mirëpresë mbi 5000 nxënës të apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit./tvklan.al
https://www.facebook.com/ediramaal/posts/785153006313696