Femrat që mbathin këpuca me taka perceptohen me status më të lartë shoqëror

A mund t’ju bëjë të dukeni më tërheqëse veshja e takave të larta?

Sipas studimeve të fundit takat e larta mund ta bëjnë një grua të duket më tërheqëse, më femërore dhe me status më të lartë.

Takat e larta kanë qenë prej vitesh një element kryesor i modës së grave. Ato shihen si zgjedhja e duhur për shumë ngjarje sociale dhe profesionale.

Këtë vit takat me ngjyra të hapura janë shumë në modë.Nëse po mendoni t’i shtoni dollapit tuaj edhe një pale atëherë këto takat me ngjyrë rozë janë të duhurat.

Ju mund t’i gjeni me zbritje nga çmimi 19.95 euro në vetëm 14.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Melodia2023.

Edhe hulumtimet e mëparshme kanë treguar se burrat e shohin ecjen e një gruaje më tërheqëse kur ajo vesh taka, për shkak të ndryshimit dhe lakimit të trupit.

Për më tepër, takat e larta priren të jenë më të shtrenjta dhe mund të jenë një simbol statusi.

Share post: