Kryeministri Edi Rama ka vijuar me podkastin e tij “Flasim” dhe këtë të shtunë kishte të ftuar gazetaren britanike, Alice Taylor. Gjatë bisedës së tyre, ata u ndalën edhe tek retorika e qeverisë britanike kundrejt emigrantëve shqiptarë. Tayor u shpreh se retorika e qeverisë së saj ndaj shqiptarëve është e turpshme.https://www.youtube.com/watch?v=dfn89jtWeZU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *