Shenjat e zodiakut që guxojnë për të qenë në një marrëdhënie treshe

Binjakët

Atyre u pëlqen të shtyjnë kufijtë e marrëdhënieve konvencionale. Ata janë të hapur për të qenë në një marrëdhënie treshe. Aspekti më i mirë i një treshe në sytë e një Binjakësh është se personat në marrëdhënie përcaktojnë rregullat e çiftit. Ata e dinë se në shumicën e marrëdhënieve, ka një personalitet më të fortë. Megjithatë, në një treshe, të gjithë janë në një pozicion të barabartë

Akrepi

Akrepat janë zakonisht ata që nisin një treshe kur tërhiqen nga dy persona seksualisht, emocionalisht, shpirtërisht dhe fizikisht. Shumica e Akrepëve do të konsideronin të eksploronin pavarësisht nga gjinia ose orientimi seksual, nëse ata ndajnë një vizion të ngjashëm të asaj që mund të sjellë një raport.

Virgjëresha

Të qenit në një treshe hap derën e llojeve të ndryshme të lidhjes emocionale, intimitetit, kujdesit dhe kënaqësisë. Ky udhëtim i eksplorimit emocional intrigon Virgjëreshën analitike. Kur një Virgjëreshë është në një treshe, atyre u pëlqen të zbulojnë një stil më të hapur takimesh, ku të gjithë janë të lirë të angazhohen në lidhje romantike me të tjerët që nuk janë pjesë e treshes së tyre.

Dashi

Njerëzit e Dashit pëlqejnë të kënaqen, kështu që nuk ka gjasa të kërkojnë emocione, por ka më shumë të ngjarë të magjepsen nga një palë. Ajo që është intriguese është se njerëzit e Dashit tundohen nga marrëdhëniet e hapura dhe të mbyllura që mund të ekzistojnë në një treshe. Nëse është e mbyllur, individët në treshe kanë vetëm marrëdhënie romantike dhe seksuale me individët që janë përfshirë fillimisht.

Linku:https://www.pinkvilla.com/lifestyle/people/aries-to-gemini-4-zodiac-signs-who-are-open-to-being-in-a-throuple-relationship-1215970

Share post: