Sara Hoxha është një nga emrat më të lakuar në mediat rozë si për raportin me Ledrin dhe për jetën profesionale.

Së fundmi kanë qarkulluar në rrjet thashetheme për një shtatzëni të mundshme të Sarës.

Ajo ka vendosur të thyejë heshtjen nëpërmjet një video në Tik Tok ku imiton Ermiona Lekbellon.

Krahas postimit Sara shkruan nuk jam shtatzënë duke përgënjështruar lajmet që qarkullojnë për të.

Linku: https://www.tiktok.com/@sarahoxha19/video/72201

Burimi i fotos: https://www.tiktok.com/@sarahoxha19/video/72201

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *