“Sot vetëm dua të ju falënderoj”, tha Artan Grubi – zëvendëskryeministër i parë i Qeverisë në fjalën e tij në ceremoninë e vendosjes së gurthemelit të Korridorit 8-të, informon Indeks.mk

“Të filloj nga z.Kovaçevski, ish kryeministrin Zaev, gjithë deputetët, kryetarët e komunave për përkrahjen, të gjithë anëtarët e komitetit në qeveri, Ndërmarrjen për Rrugët Shtetërore, Ambasadën e SHBA-ve dhe jam shumë krenar që Bechtel Enka do të ndërtoj këtë projekt madhor. Më së shumti falënderoj një njeri që na dha ëndrrën e tij dhe na mundësoi ta realizoj, Bac u kry, kryetar u kry!”, tha Grub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *