Uncategorized

Mariçiq: Objektivi ynë është që deri në vitin 2030 të jemi shtet anëtar në BE

Qëllimi ynë është që të përpiqemi të hyjmë sa më shpejt në BE, thotë zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, duke u përgjigjur...

Takimi me ambasadorët e vendeve anëtare në BE, Grubi: Nuk kemi alternativë tjetër përveç integrimit në BE, ndaj bëhuni pjesë e frontit europian

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ishte sot pjesëmarrës në mbledhjen e rregullt të të gjithë ambasadorëve të vendeve anëtare në Bashkimit Europian. Përmes disa fotografive...

Ahmeti: Jam optimist, shpresoj që shumë shpejt Maqedonia e Veriut do të integrohet në BE

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në festimet për 21 vjetorin e BDI-së, tha se ai nga natyra është optimist dhe shpreson se shumë shpejt...

Bekteshi: Me procesin e digjitalizimit do të racionalizohen edhe tarifat parafiskale

“Tarifat parafiskale shpesh përmenden nga komuniteti i biznesit si një faktor që ndikon në konkurrencën e ekonomisë, duke marrë parasysh kërkesat e sektorit të...

Grubi: Koncepti i ri i ndërtimit me Bechtel & Enka-n është garancë e realizimit cilësor dhe më të shpejtë të korridoreve 8 dhe 10-D

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ishte i pranishëm sot në vendin prej ky fillon ndërtimi i Korridorit 8. Grubi përmes një njoftimi në rrjetin social...

Redakcija.mk: Ajo që po bën VMRO është kulmi i demagogjisë dhe hipokrizisë

Shkup, 1 qershor/indeks.mk-Kjo që po bën tani VMRO-ja paraqet kulmin e demagogjisë së Mickovskit dhe bashkëpunëtorëve të tij rreth tij, sepse pikërisht disa anëtarë...