13/07/2024

Vëllai i Madh i dha mundësinë banorëve që të rrisnin shumën e çmimit të madh duke bërë xhiro rreth pishinës.

Për çdo xhiro çmimi do të rritej me 50 euro.

Largimi i Kristit bëri që të gjithë banorët të acaroheshin.

Bled Mane ka shpërthyer në të shara banale.

“Po, po ka** në p**”, është fjala e përdorur nga gazetari dhe videoja është duke bërë xhiron e rrjetit.

A do të ketë një zarf të zi për Bledin mbetet për tu parë.
Linku: https://www.tiktok.com/@newsmedia.albania21?referer_url=www

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/bled_mane/