Fjoralba Ponari duket se nuk e ka pëlqyer rikthimin e banorëve në shtëpinë vip.

Nëpërmjet një statusi në Twitter Ponari shprehet:

‘Ose do të vdesësh një hero ose do të jetosh aq gjatë sa të shohësh veten duke u bërë armik’ ka thënë Harvey Dent, po këto të bbvip al s’do kenë dëgjuar për të’.

Moderatorja la të kuptohej se hyrja për herë të dytë thjeshtë do ti bëjë të duken jo mirë tek audienca.

Kujtomë se një pjesë hyrjen e Kiarës dhe ndryshimin e saj e kanë komentuar shumë keq.

Ky reagim është shoqëruar me komente të shumta nga ndjekës që kundërshtojnë apo mbështesin qëndrimin e Fjoralbës.

Fjoralba ka qëndruar indiferente ndaj opinioneve specifike për banorët vip.

Linku: https://twitter.com/FjoralbaPonari?ref_src=twsrc%

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/fjoralba.ponari/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *