17/07/2024

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka uruar të gjithë besimtarët e fesë islame për nisjen e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Ahmeti ka uruar agjërim të lehtë dhe lutje të pranuara.

Urimi i plotë:

Të nderuar besimtarë të fesë islame

Uroj që muaji i bekuar i Ramazanit të shtojë ndjenjën e mirësisë ndaj njëri – tjetrit, të solidaritetit dhe mirëkuptimit, harmoninë dhe qetësinë në familjet tuaja.

Qofshin këto ditë hyjnore shkëndijë e përjetshme reflektimi për rifreskimin tonë shpirtëror mbi vlerat e besimit.

Agjërim të lehtë dhe lutje të pranuara!