Duan rritje pagash, protestojnë punëtorët e KEK-ut

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) po kërkojnë rritje pagash, për këtë ata sot do të protestojnë.

Kjo protestë organizohet nga Sindikata e Re e KEK-ut dhe do të nis në orën 12:00.

Këta deputetë u pajisën me pasaporta diplomatike vitin e kaluar
Ata duan që pagat e tyre të ndryshojnë në këtë krize kur çmimet për produktet esenciale sidomos kanë shënuar rritje.

Share post: