Edona Llalloshi kujton kohën e luftës: Në vitin 1999 ishim refugjatë në Gostivar së bashku me Adelinën, Sinanin dhe Robertin

Këngëtarja Edona Llalloshi dhe vëllau i saj Miloti ishin të ftuar së fundmi në emisionin “Robi plaket kur don vet”.

Edona në hyrja të emisionit shpalosi kujtime nga koha e luftës së bashku me Robert Berishën.

Ajo kujtoi vitin 1999 kur kanë qëndruar refugjat në qytetin e Gostivarit së bashku me familjen e Adelina Ismailit, Robert Berishës dhe Sinan Vllasaliut.

Edona poashtu shprehu falenderim për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut për mikpritjen në kohën e luftës.

Rrëfimin mund ta ndiqni nga minutazha 12:38watch

Share post: