Festivali i Ballokumes në Elbasan, risia e këtij viti në qendër të qytetit të traditës

Festivali i Ballokumes në Elbasan, risia e këtij viti po zhvillohet në qendër të qytetit të traditës.

Të gjithë do të kenë mundësi të provojnë ballokumet e shijshme të zonjave elbasanase. Ndërkohë po mbahet edhe panairi i zejeve, i cili sjell traditën e çdo zone.

Rrugët dhe parqet janë të mbushura me aktivitete të organizuara nga Bashkia e Elbasanit, ndërsa Festa e Ditës së Verës ka kulmuar sot në Elbasan.Kjo festë sjell çdo vit në Elbasan qytetarë nga të gjitha zonat e vendit.

Top Channel

Share post: