Sulmohet fizikisht një person nga Vrapçishti i Gostivarit

Gjashtëdhjetë e pesë vjeçari Q.A. nga Vrapçishti i Gostivarit, dje (08-mars) në ora 12:45, në SPB-Tetovë ka raportuar se gjysmë ore më parë në fshat është sulmuar fizikisht nga bashkfshayari i tij S.S.(49), sipas raportimit, S.S. në sulm ka përdorur edhe një mjet prej druri. Rasti është duke u zbardhur plotësisht dhe ndaj S.S. do të vijojë parashtresë përkatëse.TS

Share post: