23/02/2024

Në 25-vjetorin e rënies së Adem Jasharit bashkë me 55 anëtarë të familjes së tij në Prekaz të Poshtëm të Skenderajt, një grup piktorësh sollën imazhin e freskët të kryekomandantit të UÇK-së me ngjyra të ndezura mbi pëlhurë.

Në lagjen Kroi i Vitakut përtej Lumit Ibër në Mitrovicë të Veriut, ka zënë vend një galeri me piktura që shfaqin fillimin e rezistencës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), për nder të Epopesë së UÇK-së, e cila përkujton rënien e familjes së kryekomandantit të UÇK-së, Adem Jashari, më 5,6 dhe 7 mars, raporton Anadolu.

Në 25-vjetorin e rënies së Adem Jasharit bashkë me 55 anëtarë të familjes së tij në Prekaz të Poshtëm të Skenderajt, një grup piktorësh sollën imazhin e freskët të kryekomandantit të UÇK-së me ngjyra të ndezura mbi pëlhurë.