202 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se aktualisht në Kosovë janë 202 raste aktive me COVID-19.

Sipas tyre gjatë 24 orëve të fundit një person ka vdekur si dhe 13 raste të reja pozitive pas 69 testimeve të bëra.Janë shëruar 14 persona si dhe shtatë të tjerë janë të hospitalizuar, thuhet në njoftim.

Share post: