Kështu po e shijon jetën mbesa bukuroshe e Shyhretes

Elira Martinaj është mbesa e njohur e këngëtares së muzikës popullore, Shyhrete Behluli.

Elira, që është vajza e Njomzes, grimeres e frizeres së njohur, ende nuk ka një profesion.

Pra, Elira ende nuk është as këngëtare si gjyshja, e as frizere e grimere si e ëma, shkruan “Kosovarja”.

Për momentin, Elira Martinaj është aktive në rrjete sociale dhe po e shijon jetën e moshën e rinisë.

Share post: