Fotoreporteri i kohës së luftës, Ilaz Bylykbashi ka publikuar disa fotografi të vitit 1998 në Prekaz.

Në mesin e këtyre fotografive, të veshur me uniformë të UÇK-së, shfaqen edhe vajza e komandantit Adem Jashari, Shqipja si dhe komandanti i zonës operative të Drenicës, Gjeneral Sami Lushtaku.

“Për mos me harrue: Prekaz, 28 nëntor 1998. Shqipe Jashari e Sami Lushtaku”, ka shkruar Bylykbashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *