Bekteshi: jam krenarë që jam bashkëpuntorë i Ali Ahmetit

Ministri Bekteshi i pyetur nga gazetari në emisionin ClickPlus, se cilit grup i përket, atij Ahmetian apo grupit të zjarrit, është përgjigjur se ndjehet krenarë që është një ndër bashkëpuntorët e Ali Ahmetit.

“Jam krenarë që jam bashkëpuntorë i ngushtë i Ali Ahmetit, i cili nuk ka dështuar asnjëherë dhe e ka dëshmuar edhe para hyrjes në politikë që din se nga ta drejtojë popullin shqiptarë” – ka thënë Bekteshi.

Share post: