Zhduken tre meshkuj në Fushë Kosovë

Tre meshkuj janë zhdukur gjatë të dielës dhe të hënës në Fushë Kosovë.

Sipas raportit të Policisë, të dielën në orën 11:00 u zhduk një person, ndërsa të hënën dy të tjerë u larguan nga shtëpia e njëjtë dhe më nuk dihet gjë për ta, përcjell arbresh.info.

Që të dy rastet janë duke u hetuar.

PERSON I ZHDUKUR

Fushë Kosovë 29.01.2023-11:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima mashkull kosovar ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.
Fushë Kosovë 30.01.2023 – NN. Është raportuar se dy viktimat meshkuj kosovarë janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk dihet për vendndodhje e tyre. Rasti është duke u hetuar.

Share post: