Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, ka dështuar të mbajë mbledhjen e radhës për shkak të mungesës së kuorumit, ku ishte paraparë shqyrtimi i raportit me Amendamente i komisionit funksional për Projektligjin për Byronë Shtetërore dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikushme.
Kryetari i këtij Komisioni, Armend Muja, ka kërkuar që mbledhja të shtyhet për një orë. Muja ka thënë se të premten është paraparë raportimi i ministrit të Financave, Punës dhe Trasnsfereve, Hekuran Murati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *