23/02/2024

Prifti nga Gjakova, Don Dominik Kukeli, përmes një statusi në rrjetin e tij social, Facebook, ka komentuar realityshow-n që ndiqet nga shqiptarët, Big Brother.

Sipas Kukelit, “Big Brother” është program i dëmshëm e i degjeneruar në aspektin moral.

“Program më të dëmshëm (më të degjeneruar) në aspektin moral dhe edukues se Big Brother nuk ka” – shkroi Kukeli.