14/07/2024


Raportet mes kunatash, janë raportet më të komentuara në shoqërinë tonë.

Arbana Osmani duket se është me fat me kunatën që ka.

Të dyja herë pas herë shijojnë pushimet së bashku, pasi ajo nuk jeton në Shqipëri.

Përveç raportit të mirë, ato duket se ngjasojnë edhe në pamjen fizike.

Arbana dhe Erdiana janë dy nuset e familjes Grishaj, nuse shembull për shoqërinë tonë.

Shiko foton: