Regjim i posaçëm i komunikacionit në autostradën Shkup-Tetovë

Sot (08.05.2023) do të fillojnë aktivitetet ndërtimore “vendosja e rrethojës mbrojtëse” në autostradën A2, pjesa Shkup – Tetovë.

Nga atje theksojnë se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në këtë pjesë të autostradës do të ketë edhe regjim të përkohshëm të qarkullimit.

Nga atje shtojnë se komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitetit mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Share post: