Operacioni plastik i rrezikoi karrierën, Priyanka Chopra rrëfen faza e errët të jetës

Priyanka Chopra ylli i “Citadel” e ftuar në “The Howard Stern Show” ka pranuar se kirugjia plastike e gabuar e ka bërë të kalojë “fazën e errët”.
Chopra ka pohuar se nuk kishte bërë një operacion plastik, por thjesht do të hiqte një polip në hundë. Në momentin që ka hequr fashot pas operacionit, ajo dhe nëna e saj ishin tmerruar.
Megjithatë, ajo tha se procedura e bëri fytyrën e saj të dukej “krejtësisht ndryshe” dhe ajo kaloi në një “depresion të thellë “.
Përveç efekteve që pati rinoplastika në pamjen e saj fizike dhe mendimet e brendshme, ajo ndikoi edhe në jetesën e saj.
Fituesja e konkursit Miss World 2000, tha se u pushua nga tre filma të ndryshëm pas operacionit plastik dhe besonte se karriera e saj e aktrimit kishte “mbaruar përpara se të fillonte”.
Chopra tregoi se ajo nuk donte as të largohej nga shtëpia e saj ndonjëherë, por babai i saj i ndjerë, i cili ishte mjek, e inkurajoi atë të shkonte përsëri nën thikë për të bërë një operacion korrigjues.
Chopra tha se regjisori i filmit Bollywood, Anil Sharma gjithashtu e ndihmoi atë të kthehej në rrugën e duhur duke i ofruar asaj një rol dytësor në një film – edhe pse ajo supozohej të luante “këtë rol kryesor”.
Chopra ka folur për përvojën e saj negative dhe në të kaluarën, ne kohën kur ka botuar një libër të quajtur “Unifinished: a Memoir”. Në këtë libër, ajo nuk ka lënë pa rrëfyer edhe ndjesinë që pati, kur pa se hunda e saj ishte shndërruar.
Bukuroshja e Hollywood-it shkroi se si operacioni i dështuar e la atë të ndihej e “shkatërruar dhe e pashpresë”.
“Sa herë që shihesha në pasqyrë, një i huaj më shikonte mbrapa dhe nuk mendoja se ndjenja ime e vetvetes apo vetëvlerësimi im do të rimerreshin ndonjëherë nga goditja”, shkroi ajo në libër.
Megjithatë, Chopra tregoi gjithashtu se si ka ndryshuar perspektivën e saj.
“Tani kur shikoj në pasqyrë, nuk habitem më; Unë kam bërë paqe me këtë pak më ndryshe nga unë, “tha ajo.
“Unë jam si gjithë të tjerët: e shikoj veten në pasqyrë dhe mendoj se ndoshta mund të humbas pak peshë; Mendoj se ndoshta mund të stërvitem pak më shumë. Por jam edhe e kënaqur. Kjo është fytyra ime. Ky është trupi im. Mund të kem të meta, por unë jam unë.”

Share post: