14/07/2024


Këngëtarja e njohur shqiptare, Fjolla Morina, ka folur së fundmi për herë të parë pas krizës së famshme.

Javë më parë ajo doli me një video-mesazh në Instagram në një gjendje të rënduar emocionale, duke akuzuar ish-të dashurin e saj dhe disa nga familjarët.

Mirëpo në një intervistë të re për Prive, ajo ka konfirmuar se gjithçka ka ndodhur në afekt dhe në një moment ku gjendja e saj mentale nuk ishte në momentin më të mirë të duhur dhe thjesht “shpërtheu” me deklarata.

Sido që të jetë, Fjolla duket se tani është më e qetë dhe ka të reja edhe përsa i përket jetës private.

Ajo ka konfirmuar se tashmë është një mashkull i ri në jetën e saj që ia ka rrëmbyer zemrën, e që po e bën shumë të lumtur.

“Po, jam në lidhje. Në zemrën erdhi një mashkull, i cili është burr, i madh dhe normal respekti dhe të gjitha”, tha këngëtarja e hitit “Fb”.

Pas disa lidhjeve të dështuara, duket se Morina më në fund ka gjetur tashmë personin e zemrës.