Lot dhe emocione, takimi i Luizit me nënën

Lot dhe emocione, moment magjik/ Luizi surprizohet nga e ëma.

Luizi është surprizuar mbrëmjen e sotme nga nëna e tij, Anxhelina.

Nënë e bir u përqafuan dhe u puthën mes lotësh.

E ëma i kërkoi që javën e mbetur të bëjë vetëm humor dhe të nxjerrë në pah anën e tij të mirë e zemrën e bardhë.

“Edhe me Efin?”, e pyeti Luizi. “Efin e kam zemër”, u përgjigj zonja Anxhelina.

Ajo përshëndeti dhe falenderoi të gjithë shqiptarët për mbështetjen që kanë treguar ndaj të birit.

Share post: