Luizi ‘e fut në kurth’, Nita bën hakmarrjen epike

Gjatë mbrëmjes së djeshme banorët janë argëtuar duke kërcyer së bshku.

Edhe në këtë situatë, Luizi nuk i ka kursyer batutat dhe ngacmimet ndaj Nitës.

Ai i ka bërë asaj një rreng, duke e gënjyer se po e kërkonin në dhomën e rrëfimit.

Pasi Nita e kupton këtë shkon në oborr ku ndodhej ai dhe banorët e tjerë dhe e lag me ujë.watch (1)

Share post: