E penduar për ndërhyrjet në fytyrë dhe trup! Kylie Jenner flet pa dorashka

Kylie Jenner dhe motrat e saj janë kthyr në imazhin ideal të formave që shumë vajza në mbarë botën i imitojnë.

Ky lloj standarti duket se ka lodhur dhe vetë Kylien. Në daljen e saj të fundit ajo shpreht e penduar për ndërhyrjet e saj.

‘Të gjithë ne duhet të flasim më seriozisht për standarded e bukurisë që po vendosim. Nuk dua që vajza ime Stormi të bëjë gjërat që bëra unë.

Do të doja të mos kisha prekur kurrë asgjë.

Megjithatë tani ajo ndjehet jomode me prekjet që i ka bërë trupit dhe fytyrës së saj.

Mendoj se një keqkuptim i madh për mua është se kam bërë kaq shumë operacione në fytyrën time dhe se isha një person i pasigurt, dhe në të vërtetë nuk isha.

Kam bërë filler buzësh dhe ishte gjëja më e mirë që kam bërë ndonjëherë.

Nuk pendohem. Por gjithmonë kam menduar se isha e lezetshme’- u shpreh Kylie Jenner.

Share post: