Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski ka shpalosur sipas tij frikën nga projekti kapital Korridori 8.

Dimitrievski i cili është i njohur për qëndrimet e tija anti-shqiptare me doza të theksuara nacionalizmi, e ka quajtur këtë projekt lidhës në mes Shkupit-Tiranës dhe Prishtinës si hartë të Iliridës, teksa në intervistën e tij në Sitel ai ka shprehur dhe qëndrimet kundër ndaj rrugës progresive dhe frontit pro BE që ndjek qeveria aktuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *