NQP-Shkup: Për festën e Bajramit autobusët do të qarkullojnë me orarin e ditës së diel

Nga NQP Shkup bëjnë të ditur se për shkak të festës së Bajramit, nesër, 21.04.2023 e premte dhe pasnesër, 22.04.2023, e shtunë, autobusët në Shkup do të qarkullojnë me orarin e ditës së diel.

Nga NQP Shkup shtojnë se teleferiku do të punojë nga ora 10:00 deri në ora 18:00.

Share post: