Shakira ka një lutje për mediat

Këngëtarja kolumbiane Shakira u ka bërë një kërkesë mediave në përgjithësi dhe gazetarëve në veçanti që të respektojnë privatësinë e fëmijëve të saj Milan dhe Sasha.

Pas ndarjes së saj me ish-mbrojtësin e Barcelonës, Gerard Pique, të tre janë larguar nga Barcelona për të nisur një jetë të re në Miami.

Deklarata e plotë:

“Të nderuar miq, gazetarë dhe media…

Në këtë periudhë ndryshimesh në jetën time si personazh publik, është e kuptueshme që ka një kuriozitet të përhershëm në emër të shtypit rreth meje dhe familjes sime.

Megjithatë, fëmijët e mi, Milan dhe Sasha, kanë kaluar një vit shumë të vështirë, duke vuajtur ngacmime dhe persekutime të pandërprera pa lehtësim nga paparacët dhe disa media në Barcelonë.

“Tani që ata po fillojnë një jetë të re. I lutem mediave në emër të fëmijëve të mi që të respektojnë të drejtën e tyre për privatësi.

“Ju lutem që të përmbaheni nga ndjekja e tyre në hyrje dhe dalje të shkollës së tyre, t’i prisni në derën e shtëpisë sonë ose t’i ndiqni në aktivitetet e tyre jashtëshkollore dhe argëtuese siç bënë media në Barcelonë me qëllimin për të kapur foto ose duke rritur vlerësimet.

“Unë besoj se gazetarët dhe fotografët këtu do të jenë të ndjeshëm ndaj situatës dhe se Milani dhe Sasha po përballen dhe mund të sillen në mënyrën më humane të mundshme me ta, duke pasur parasysh se kjo ka të bëjë me shëndetin dhe sigurinë fizike dhe emocionale të dy të miturve vetëm 8 dhe 10 vjeç.?

Si një nënë që dëshiron të mbrojë dhe të kujdeset për mirëqenien psikologjike dhe emocionale të fëmijëve të mi, në mënyrë që ata të jetojnë një jetë të lumtur dhe të shëndetshme, siç e meritojnë të gjithë fëmijët.”

Share post: