A jeni gati? Dueti i Tunës me Cozman po vjen së shpejti

Dyshja kanë gati projektin i cili pritet të lansohet së shpejti.

“I huj” do të publikohet brenda kësaj jave.

Kështu bën të ditur artistet në rrjetet sociale dhe që padyshim do pëlqehet në masë të madhe.

Share post: