Vazhdojmë të surprizohemi nga kampi “Luiz-Kiara” ku të përfshirë janë brenda dhe jashtë.Çfarë ndodhi tani?

E mbani mend Jurgenën e famshme të Instagramit të Luizit?

Sigurisht që po!

Epo u rikthye në skenë dhe kësaj here fton në tango Kiara Titon të cilën e ka nxjerrë zbuluar në mes të internetit duke zbuluar bisedën që ka bërë me të.

Ka qënë Kiara ajo që i shkruan e para dhe biseda është kjo:

K:Gena si je çfarë bën?

G:Çkemi Kiara,mirë po ti?

K:Mirë edhe unë.Do doja të pija një kafe me ty.

G:Po sigurisht,ku dhe kur do takohemi?

K:Takohemi nesër në x vend ora 3?

G:Do hysh prap të shtunën?

K:Po Gena

G:Ke folur me Lorin ose Arbanën?
Apo akoma jo

K:Po kam folur dhe të shtunën do firmos një kontratë zemër për pagesën që do më bëjnë.

G:Më bën çudi që duan të nxjerrin Oltën,e ka diçka këtu.

Mos po kurdisin ndonjë gjë për ti prishur Luizit lojën aty brenda.

K:Se di nuk mundem të jap më shumë informacione. Dhe Efi do marrë pjesë sërisht në BB,do futet të shtunën se kam folur.

G:Epo mirë shpresoj të bëhet më e mira dhe qëndroj pranë Luizit mos le produksionin për ta mposhtur.

Pra Kiara e dinte që do futej sërisht dhe e dinte dhe për Efin?

Domethënë është e vërtetê që ato kanë folur dhe madje Efi i ka rrëfyer se do futej dhe i ka thënë nëse kishte ndonjë porosi me Kiarën që i ka thënë jo jo asgjë dhe nuk i ka treguar se dhe ajo do futej.

Pra edhe produksioni e kishte ndarë mendjen për të larguar Oltën dhe të fuste Efin,Kiarën Bledin dhe Ronaldon?

Ndiqni bisedat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *