Zelensky: Për të fituar kundër tiranisë nevojitet unitet më i madh

Për të fituar kundër tiranisë “duhet unitet më i madh”, ka thënë Volodymyr Zelenskyy në fjalimin e tij të natës.

Në përditësimin e tij të fundit, udhëheqësi ukrainas tha se kishte marrë pjesë në Samitin global për Demokraci me ftesë të Presidentit Joe Biden.

Ai shtoi: Sot është bërë gjithashtu një hap për të forcuar pavarësinë shpirtërore të shtetit tonë, për të mbrojtur shoqërinë tonë nga manipulimi i vjetër dhe cinik i fesë nga Moska.

Ukraina është territori i lirisë më të madhe fetare në pjesën tonë të Evropës. Kështu ka qenë që nga viti 1991. Kështu do të jetë gjithmonë.

Share post: