14/07/2024

Francezët kanë gjithmonë diçka ku duhet të ruajnë reputacionin. Psh, ju mund të keni dëgjuar se ata janë kampionë bote kur bëhet fjalë për grevat, se u pëlqen të përfitojnë nga të jetuarit në këtë vend të verës dhe, ai stereotipi se nuk duhet të futeni mes një francezi dhe bukës së tij “baguetit” është i vërtetë.

Mirëpo, ç’të themi për këtë “bukën” tjetër, nëse arrin ta kapësh…

LEXO EDHE:
Kjo është fotografia e parë e publikuar në internet
Ekziston një klishe që përmendet rregullisht se francezët janë dashnorët më të mëdhenj në botë.

E vërteta është se shumica e sondazheve mbi seksin i vendosin francezët në mes të kombeve evropiane kur bëhet fjalë për frekuencën dhe aftësinë, por megjithatë, stereotipi vazhdon.

Pra, duke përqafuar famën ooh la la, a keni menduar ndonjëherë se sa të çuditshëm janë francezët dhe cili është pozicioni i tyre i preferuar?

Mos spekuloni më, pasi janë rezultatet, me mirësjellje të Amorelie, të njërit prej dyqaneve më të njohura të seksit në Francë. Amorelie ka publikuar një raport seksual të vitit 2023 (dhe një pyetësor), duke hulumtuar në preferencat dhe prirjet e francezëve kur bëhet fjalë për të bërë dashuri, masturbim dhe përdorimin e pornografisë, dhe disa nga rezultatet mund t’ju habisin…
Këtu janë 15 sugjerimet nga Sexreport:

Image

1. Katërpërqin (4%) e francezëve bëjnë seks çdo ditë, ndërsa 31% bëjnë seks disa herë në javë. Përqindja më e lartë e njerëzve (39%) bëjnë seks disa herë në muaj, ndërsa 19% e bëjnë atë vetëm një herë në muaj. Kini një mendim për 7% në atë kolonën “kurrë”.

2. Kur bëhet fjalë për pozicionet e preferuara, francezët favorizojnë stilin e doggy-it, e ndjekur nga pozicioni misionar. Lugë për bronzin.

3. 22% e francezëve preferojnë të bëjnë seks në mëngjes dhe jo në mbrëmje.

4. 1/5 e francezëve duan të provojnë lojëra me role; e njëjta statistikë për ata që zotërojnë pajisje skllavërie.

5. 26% e francezëve kanë treshen si dëshirën e tyre të fundit sekrete. Shumica e meshkujve (56% kundrejt 30% e femrave) e imagjinojnë veten me dy femra, ndërsa shumica e femrave (54% kundrejt 14% e meshkujve) preferojnë një treshe me dy meshkuj.

Fantazitë e tjera përfshijnë seksin në grup (11% e francezëve me sa duket kanë marrë pjesë në seks në grup), luajtja me role (19% e shijojnë këtë ngërç), 18% kanë marrë pjesë në robëri, ndërsa një numër mbresëlënës 29% e francezëve kanë provuar “Tantra” të ngadaltë ” seksi.

6. Për sa i përket preferencave, 52% e francezëve pëlqejnë të dominojnë gjatë seksit, 80% preferojnë seksin e ngadaltë në krahasim me një të shpejtë dhe 74% preferojnë të bërit dashuri të butë në krahasim me seksin “e vështirë”.

7. 5% e francezëve ndihen veçanërisht të eksituar duke u përkëdhelur… këmbët.

8. 13% e njerëzve do të dëshironin të bënin seks herë pas here në lavatriçe. Vende të tjera për të bërë dashuri fantazi përfshijnë hotelet (40%), banjat ose dushet (39%), plazhet (26% – rërë e mallkuar!) dhe 12% dëshirojnë të bashkohen me klubin e lartë.

9. Mund të mos ju habitë nëse lexoni se 80% e meshkujve francezë përjetojnë orgazma gjatë seksit, krahasuar me 59% për femrat.

10. Vetëm 1 në 4 gra franceze arrijnë kulmin gjatë penetrimit dhe 2 nga 5 deklarojnë se masturbimi është mënyra më e mirë për të siguruar një orgazëm.

Image

11. Gati dy herë më shumë femra franceze kanë orgazmë falso në krahasim me meshkujt francezë (67% kundrejt 32%).

12. Mesatarisht, meshkujt francezë masturbojnë 9.7 herë në muaj, krahasuar me 3.6 për femrat… Dhe 39% e femrave nuk masturbojnë kurrë. Ndërsa 33% e femrave përdorin lodra seksi gjatë masturbimit, vetëm 10% e meshkujve i përdorin.

13. Në rast se po pyesni veten, ekziston një “dita e hendekut të masturbimit”, pra një ditë e vitit kur gratë franceze ndalojnë masturbimin në krahasim me burrat. Bjeri daulles… Është 17 maji. Meqenëse femrat masturbojnë 62% më pak se meshkujt, kjo vlen për një mungesë prej rreth 7.5 muajsh! Zut alors.

14. 37% e francezëve shikojnë porno të paktën një herë në muaj.

15. Së fundi, 2% e francezëve masturbojnë në punë. Po. Këtu është.

Tani, i dini statistikat franceze të seksit. Pra, herën tjetër që të përmendet stereotipi i dashnorit francez, mos i harroni disa gjëra… “Merci beaucoup!”