Paul O’Grady, miku dhe prezantuesi i Camilla që ka ndërruar jetë, kishte një marrëdhënie veçanërisht të veçantë me familjen mbretërore. Në fakt, ai i kishte dhënë disa këshilla Meghan Markle në ditët e para të romancës së saj me Princin Harry. Princi Harry dhe Meghan Markle u martuan në vitin 2018 dhe shumë njerëz ndoqën ngjarjen e madhe.

Ai kishte detajuar bisedën e tij me Meghan dhe ndau disa nga këshillat e tij kryesore për Dukeshën. Duke folur për TV Times, ai kujtoi se i kishte thënë Meghan se me mbretëreshën ishte “e lehtë për t’u marrë vesh” dhe se asaj “i pëlqente të qeshte”.

Madje, ai i ka dhënë asaj edhe disa këshilla për gjërat që duhen shmangur për të mos “inatosur” monarken. Këshilla e tij kryesore për Meghan Markle ishte “të jetë plotësisht e sinqertë me të”, pasi ajo është një person që flet drejtpërdrejt.

Ai gjithashtu e këshilloi atë se mund të ishte “përçarëse” nëse Meghan Markle përdorte shumë fjalë jo të Mbretërisë së Bashkuar dhe se ajo duhet “të përpiqet të shmangë shumë ‘amerikanizma’”.

Megjithatë, Meghan Markle dëgjoi një këshillë tjetër nga Paul O’Grady: “Mos harroni të thoni gjithmonë ‘tualet’, jo ‘banjë’ përndryshe do ta mërzitni me të vërtetë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *